За допомогою калькулятора окупності Ви маєте можливість приблизно визначити
строк окупності оснащення автомобіля газобалонним обладнанням.

ВИХІДНІ ДАНІ

РОЗРАХУВАТИ

ЦІНИ НА ПАЛЬНЕ
НА АЗС УКРАЇНИ В КИЕВІ

A-92
22,79
A-95
22,79
ГАЗ
22,79

РЕЗУЛЬТАТИ РОЗРАХУНКУ

К-сть місяців окупності встановлення ГБО: 20,2

К-сть км, за які окупиться встановлення ГБО: 16129

З НАМИ ВИ ЗАОЩАДЖУЄТЕ ЩОРІЧНО: 3571,2 грн

Atiker на виставці "Світ зрідженого та стисненого газу. Газ на авто! "

12.09.2017

7-8 вересня в Києві в НСК "Олімпійський" відбулася виставка "Світ зрідженого та стисненого газу. Газ на авто! ", в якій компанія ТОВ «Алтема», ексклюзивний дистриб'ютор виробника ATIKER, брала активну участь.

Це єдина виставка в Україні, присвячена виключно питанням газобалонного обладнання та його встановлення на автомобілі. На виставці свої стенди представляли багато виробників ГБО з Європи і основні українські імпортери ГБО. Незважаючи на тенденції до зростання ціни газового палива, виставка зібрала чималу кількість відвідувачів з усіх регіонів України!

Експозиція ATIKER викликала жвавий інтерес у великої кількості відвідувачів, багато з яких виявили бажання представляти бренд у себе в регіоні. Кожен відвідувач зміг отримати детальну технічну інформацію щодо обладнання ATIKER у високо кваліфікованих фахівців, а також обговорити питання, що цікавлять комерційні питання з керівництвом компанії.

Виробник ATIKER в особі компанії ТОВ «Алтема» дякує організаторам виставки за професійну підготовку минулого заходу! Дякуємо всім існуючих і майбутніх партнерів, які відвідали стенд ATIKER!

Ми щиро сподіваємося на нашу плідну співпрацю і завжди раді бачити Вас!

ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ СХЕМИ ВСТАНОВЛЕННЯ ГБО ШИРИНА ЕКРАНУ ПОВИННА БУТИ БІЛЬШ НІЖ 860рх. СПРОБУЙТЕ РОЗВЕРНУТИ ЕКРАН ГОРИЗОНТАЛЬНО.