За допомогою калькулятора окупності Ви маєте можливість приблизно визначити
строк окупності оснащення автомобіля газобалонним обладнанням.

ВИХІДНІ ДАНІ

РОЗРАХУВАТИ

ЦІНИ НА ПАЛЬНЕ
НА АЗС УКРАЇНИ В КИЕВІ

A-92
22,79
A-95
22,79
ГАЗ
22,79

РЕЗУЛЬТАТИ РОЗРАХУНКУ

К-сть місяців окупності встановлення ГБО: 20,2

К-сть км, за які окупиться встановлення ГБО: 16129

З НАМИ ВИ ЗАОЩАДЖУЄТЕ ЩОРІЧНО: 3571,2 грн

OMER ATIKER холдинг і РОМАНО оголосили про своє нове стратегічне партнерство !!!

10.05.2017

ATiKER, світовий лідер з виробництва газобалонного обладнання, і ROMANO, італійська лідируюча компанія у виробництві LPG и CNG систем, оголосили про злиття компаній!

   Виробники ATiKER і РОМАНО плідно співпрацювали довгий час, але в 2017 році їх бізнес відносини посилилися, менеджмент обох компаній прийшли до висновку, що вони мають однакові бізнес мети: фокус на якість продукції і на задоволення клієнтів, а не на кількість продажів! 

   В майбутньому кожна з компаній буде продовжувати свою роботу, випускаючи продукцію під двома брендами ATiKER і РОМАНО, так само канали дистрибуції залишаться колишніми. Одночасно компанії об'єднує свій досвід і ресурси у виробництві газобалонного обладнання, розробки нових технологій, маркетинг для розвитку нових проектів, щоб запропонувати високу якість продукту з конкурентною ціна!

   Завдяки цьому взаємодії, ATiKER і РОМАНО посилять свою позицію в закупівлях сировини для виробництва обладнання. Широко розвинена дистрибуція двох брендів на 5 континентах і повне задоволення клієнтів, які завжди матимуть продукт з передовою технологією і якістю, так само принесуть обом компаніям можливість бути світовим лідером в даному сегменті.

www.atikerholding.com.tr
www.romanoautogas.eu

ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ СХЕМИ ВСТАНОВЛЕННЯ ГБО ШИРИНА ЕКРАНУ ПОВИННА БУТИ БІЛЬШ НІЖ 860рх. СПРОБУЙТЕ РОЗВЕРНУТИ ЕКРАН ГОРИЗОНТАЛЬНО.